Välkommen till Norrköping Beer & Whisky Festival!

Den 17-18:e november 2017 slår vi upp dörrarna till Norrköpings egna öl- och whiskyfestival för andra året. Under två hela dagar bjuder vi in till samkväm med spännande dryckesupplevelser. Vi samlar de främsta och mest spännande leverantörerna och producenterna under ett och samma tak med målet att skapa med minnesvärd helg för alla öl- och whiskyentusiaster i Norrköping med omnejd.

Var?

Stadium Arena i Norrköping.

När?

Fredagen den 17:e november kl 15:00 – 22:00.

Lördagen den 18:e november kl 12:00 – 22:00.

Hur?

Uppsluppet, trevligt och nåt för alla. Alla över 20 år vill säga. Idén med Norrköping Beer & Whisky Festival är att du inte behöver kunna och veta allt. Det är därför vi har bjudit in de som är specialister. Utställarna. Festivalen är också till för dig som kan mycket och vet exakt vad du vill smaka på, vad det ska smaka och hur det ska dofta. Alla ska trivas på den här tillställningen som är Norrköpings folkfest i novembermörkret.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

FAQ

Här är svar på några frågor som är frekvent återkommande. Har du fler frågor, kontakta oss på facebook eller via vår hemsida. Snart är det mässa, hurra!

När är Norrköping Beer & Whisky Festival?
– Fredagen den 17:e och lördagen den 18:e november.

Var är Norrköping Beer & Whisky Festival?
– I år är mässan i fräscha Stadium Arena.

Var köper man biljett till Norrköping Beer & Whisky Festival?
– Biljett köper man enklast på tickster.com eller hos Upplev Norrköping i Norrköping.

Hur tar man sig till Norrköping Beer & Whisky Festival?
– Ta en taxi med Taxi 160 000. Chauffören hittar dit. Vill man åka kollektivt så tar man buss nummer 119. Bussen går hela vägen fram till Stadium Arena. Tar du bilen till mässan så knappar du in Utställningsvägen 11 på din GPS. Väl framme finns en stor parkering. Men kom ihåg att inte ta bilen hem om du har druckit. Då är Taxi 160 000 det kloka valet.

Hur vet man vilka utställare som kommer?
– Antingen skrollar man igenom vår facebook-sida där vi presenterar utställarna pö om pö hela vägen fram till festivalen eller så kikar man här i utställarlistan på hemsidan.

Får man rabatt som student eller pensionär?
– Japp, på fredagsbiljetten och 2-dagarsbiljetten har vi rabatt för pensionärer och studenter, kika in de rabatterade priserna på tickster.com.

Har ni åldersgräns på mässan?
– Ja, man måste vara 20 år för att komma in.

Vad ingår i förköpsbiljetten?
– I förköpet ingår entré till festivalen och ett provningsglas.

Hur funkar det på plats?
– På plats så kommer du hitta alla listade utställare som kommer att sälja smakprov och berätta mer om sina produkter.

Vad kostar ett smakprov?
– Smakproven kostar ungefär från 20 kr och uppåt. Allt beroende på hur exklusiv produkten är och vad utställaren sätter för pris.

Hur stort är ett smakprov?
– 2, 5 eller 10 cl beroende på produkt.

Hur betalar man för smakproven?
– Smakproven betalas med mässans egna värdekuponger som säljs på mässan eller på tickster.com.

Och om man är hungrig?
– Då köper man mat från någon av de fantastiska foodtrucks som finns på mässan. Bekanta dig med dom här på hemsidan. Det kommer finnas en hel del goda grejer.

Har du fler frågor?
Tveka inte att skicka ett mail till oss på info@norrkopingbeerwhisky.se

nbow_foodtruck

Fyra fantastiska foodtrucks!

Gurras Goda Kök
Gurras Goda Kök är en Foodtruck med fokus på god, kvalitativ mat. Du hittar alltid våra grymt goda korvar som är lokalproducerade tillsammans med varierande läckerheter efter ”Gurras” eget val. På menyn under Norrköping Beer & Whisky Festival kommer du att hitta; Högrevsburgare med höstens smaker , ostkorv med bröd dressing och topping, vegetarisk burgare med halloumi m.m.

Indus Foodtruck
Indus Food Truck kommer med det bästa köket från gatorna i Mellanöstern. Vi erbjuder genuin streetfood med vår egen touch och på ett svenskt manér. Menyn sträcker sig från kebab, shawarma, falafel, hummus och halloumi. Vi älskar kött!

Milner’s Fish & Chips är en prisbelönt foodtruck som dagligen huserar på Stockholms gator. Här serverar man traditionell fish n’ chips. Det är grym brittisk mat gjord i Sverige!
Trucken Streetfood härstammar från Linköping. Vi lagar all vår mat själva och menyn är en twist på mexikansk och amerikansk streetfood. Hos äter man fläskkarré långkokt i coca-cola, texas chili, pulled beef, tacos på biff, kyckling eller fisk och vegetariska quesadillas. Låt det smaka!