Välkommen till Norrköping!

Den 16-17:e november 2018 slår vi upp portarna för tredje året i rad till Norrköping Beer & Whisky Festival. Under två dagar på Östgötaporten kommer det besökare från Norrköping och kringliggande städer som t ex Linköping, Nyköping och Söderköping. Vi bjuder in dig som utställare att vara med och bidra till att skapa en unik, härlig och inspirerande helg fylld med öl, whisky samt delikatessprodukter. För att det ska bli en lyckad festival är ni en viktig aktör. Varmt välkomna att vara med och skapa en fantastisk helg med oss i november.

Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen, vänligen tag kontakt med oss:
Madelene Järpenge, madelene@brink-berger.se, +46(0)18 – 10 00 65

Om Norrköping

Norrköping är Sveriges 10:e största stad och kommunen har i dagsläget 137 510 invånare. Staden är en gammal industri-, handels- och sjöfartsstad som idag erbjuder mängder av evenemang och kulturuppleveler året om. Stora festivaler som Bråvalla festival har tagit sitt fäste om staden och lockar besökare från Sveriges alla håll och kanter. Norrköpings vision är att bli en ledande kulturstad med en lysande vision att leverera ett näringsliv i toppklass.

Tack vare sitt läge ligger Norrköping ett stenkast bort från större städer som Örebro, Stockholm och Linköping i direkt anslutning till E4:an och E22:an. Därför passar det ypperligt att erbjuda Norrköpings första öl- och whiskyfestival.

Östgötaporten

I år flyttar Norrköping Beer & Whisky Festival in på Östgötaporten.

Östgötaporten, som i folkmun kallats ”Parken”, bjuder in till en spännande lokal som bland annat är IFK Norrköpings hemmaarena. 

Denna arena medför att årets mässa kommer att bli mer exklusiv och unik än någonsin. Genom en väldigt tilltalande utformning på mässområdet skapas en intimare känsla för besökarna. 

Det finns flera fantastiska loger till förmån för t ex Master Class, provningar och en trevlig lounge för er utställare. 

Från Princess Hotell tar det inte mer än 5 min med bil och väljer man att gå så är det en kort promenad om 1,2 km.  

 

Från Norrköpings centralstation: https://goo.gl/maps/qRdNMUeFC4u

Från Princess Hotell: https://goo.gl/maps/B4oJqa3uatT2

ostgotaporten-jpg

Fakta

Serveringstillstånd

Norrköping Beer & Whisky har serveringstillstånd för mässområdet. Således behöver ni som utställare inte ansöka om något eget tillstånd.

Arrangör

Arrangören för denna festival är Norrköping Beer & Whisky AB.

Målgrupp

Mässans målgrupp är privatpersoner mellan 25-55 år, både kvinnor och män. Vi kommer att rikta kommunikationen mot hela Östergötland, Södermanland och Närke.

Ålder

Åldersgränsen för besökarna är 20 år, obligatorisk leg. kontroll.

Mässutställare

Vi bjuder in mikrobryggerier, bryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän m.fl.

Montrar/Monters

Har ni några frågor kring de montrar/monters som kommer att finnas tillgängliga går det att kontakta oss via de angivna kontaktuppgifterna. Det finns möjlighet att hyra kylskåp om så behövs.

Kontakt

Vill ni veta mer eller anmäla er till festivalen, vänligen tag kontakt med oss:
Madelene Järpenge, madelene@brink-berger.se, +46(0)18 – 10 00 65

Partner: Best Western Princess Hotel

Norrköping Beer & Whisky Festival kan tillsammans med Best Western Princess Hotel i Norrköping erbjuda förmånliga priser för dig som utställare. Ta kontakt med vår mässkoordinator för mer information.

För mer information:
www.princesshotel.se